DIENSTEN

Je klanten goed begrijpen?
4HumanIT B.V. is gespecialiseerd in het vertalen van wensen in een functioneel ontwerp en de technische uitwerking – de brug tussen klanten en development.
 

4HumanIT B.V. richt zich vooral op de analyse en backend development van software projecten. Hierbij moet de focus van een team liggen op het optimaliseren van het hele werkproces van een gebruiker. Een correct ontworpen product kan een hoop fouten van medewerkers voorkomen en communicatie binnen een bedrijf verbeteren. Ik wil samen met een team een robuust systeem leveren waarop wij vertrouwen dat het werkt.
 

Analyse

Heb jij een software product wat goed en snel op de markt moet komen? Wat je helemaal wilt laten aansluiten bij de klant, zodat deze veel tijd bespaart, tevreden is en het handig vindt om ermee te werken?
4HumanIT B.V. is gespecialiseerd in het vertalen van wensen in een functioneel ontwerp – de brug tussen klanten en development. Samen met de eindgebruikers kunnen we met behulp van technieken uit Lean en LeanStartup heel duidelijk bepalen waar de meeste waarde zit voor de klant. Door met een groep van experts in gesprek te gaan, bepalen we wat ze ervaren en hoe ze werken. De belangrijkste onderdelen die het meeste opleveren pakken we als eerste op, zo klein mogelijk. Door mijn ervaring als Backend Developer kan ik het ontwerp goed vertalen van functioneel van de klant naar technisch voor de ontwikkelaars.
 

Backend Development

Wil jij gegevens graag maar één keer noteren en gebruiken in meerdere applicaties? Of graag direct samenwerken met applicaties van andere leveranciers? 4HumanIT heeft jarenlange ervaring in het koppelen van verschillende systemen. We zorgen ervoor dat de uitwisseling tussen verschillende systemen soepel en foutloos verloopt. Applicaties die informatie moeten aanleveren bij een opdrachtgever of bij een andere afdeling. Het geautomatiseerd ophalen van gegevens van een andere afdeling om te gebruiken voor andere doeleinden. Het is allemaal mogelijk met de juiste koppelingen en uitwissel formaten. Hierin kan 4HumanIT BV voorzien met de ruime ervaring in projecten die tussen bedrijven gegevens uitwisselen.
 

Project management/Technisch Productowner

Het project soepel laten verlopen? Liever direct contact met de werkvloer en niet via een aantal lagen van managers? Bij 4HumanIT BV kan een direct communicatie lijn neergezet worden tussen eindgebruikers en de ontwikkelteams. Het project kan begeleid worden zonder teveel tussenlagen, zodat er snelle keuzes gemaakt kunnen worden. Door het directe contact beide kanten op, wat gestuurd wordt door de project manager/technisch productowner, zijn snelle opleveringen en feedback mogelijk. Het gevoel dat het product ook echt gemaakt en bedacht is samen met de klant moet de invoering makkelijker maken. Het IKEA effect, wat je zelf gemaakt hebt waardeer je altijd meer, is goed bij het in productie gaan. Hoe kun je iets waar je zelf aan hebt gewerkt niet willen gebruiken?

Over ons

Je klanten goed begrijpen? 4HumanIT B.V. is gespecialiseerd in het vertalen van wensen in een functioneel ontwerp en de technische uitwerking - de brug tussen klanten en development.   4HumanIT B.V. richt zich vooral op de analyse en backend development van software projecten...
Lees verder

Portfolio

TI Web Lab assignments (sending and automatic import of results)
BoToVa-Service legislation testing
Extend TerraIndex with measurement series for fieldworkers of Arcadis

Contact

Adres 4HumanIT B.V.
Van der Maareltuinen 15
2614 KN Delft

Contact Robin Huisman
robin@4humanit.nl
T: +31 (0) 6 441 666 14