OVER ONS

Je klanten goed begrijpen?
4HumanIT B.V. is gespecialiseerd in het vertalen van wensen in een functioneel ontwerp en de technische uitwerking – de brug tussen klanten en development.

 

Profiel – Robin Huisman

Sinds de start van 4HumanIT BV heb ik veel ervaring in het ontwerpen, uitvoeren en begeleiden van software projecten met gedistribueerde computersystemen. Dit betekent dat meerdere systemen met elkaar samenwerken om een dienst mogelijk te maken. Om de gebruikers in hun werk zoveel mogelijk te ontlasten koppelen ik ondersteunende systemen aan elkaar en zorg ik voor een soepele uitwisseling.
 
Met behulp van Scrum, Lean en LeanStartup technieken zijn er snelle en korte opleveringen tot het gewenste systeem, welke compleet is afgestemd met eindgebruikers.
 
Ik werk graag voor bedrijven die innovatie uitstralen en een prettige langdurige samenwerking zoeken. Ik word enthousiast om vanaf het begin een product te ontwikkelen en de groei ervan te zien. Continu verbeteren van een product samen met de eigenaar.

 

Expertise

 

Process analysis Lean Startup
Information analysis Scrummaster
Project management ProductOwner
Database design Lean
Interface design
Backend Development
Frontend Development
Webservices
Data exchange
GIS

 

Over ons

Je klanten goed begrijpen? 4HumanIT B.V. is gespecialiseerd in het vertalen van wensen in een functioneel ontwerp en de technische uitwerking - de brug tussen klanten en development.   4HumanIT B.V. richt zich vooral op de analyse en backend development van software projecten...
Lees verder

Portfolio

TI Web Lab assignments (sending and automatic import of results)
BoToVa-Service legislation testing
Extend TerraIndex with measurement series for fieldworkers of Arcadis

Contact

Adres 4HumanIT B.V.
Van der Maareltuinen 15
2614 KN Delft

Contact Robin Huisman
robin@4humanit.nl
T: +31 (0) 6 441 666 14